مسابقه برنامه نویسی

• جایزه تیم اول 150000 تومان
  • جایزه تیم دوم 100000 تومان
  •  جایزه تیم سوم 50000 تومان

جهت ثبت نام به ساختمان مرکزی موسسه پیشتازان واقع در خیابان قصردشت کوچه 74 سرکار خانم مطبوعی مراجعه نمایید

موسسه آموزش عالی پیشتازان

مؤسسه آموزش عالی غیردولتی-­غیرانتفاعی پیشتازان بر اساس مجوز شماره 22/7674 مورخ  1388/05/10  شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری تأسیس گرديد. این موسسه دارای کادری مجرب و متخصص متشکل از تعداد 200 نفر مدرس حق التدریس، 15 نفر عضو هیئت علمی تمام وقت و 10 نفر عضو هیئت علمی مدعو می باشد. مدیریت موسسه برعهده جناب آقای دکترمحمد خیـــّر و 3 معاونت که شامل: معاونت آموزشی، معاونت دانشجویی- فرهنگی و معاونت اداری و مالی و مدیریت های تابعه اعمال می گردد. این موسسه دارای 32 کارمند و کارشناس می باشد.

تربیت بیش از 2000 دانش آموخته در مقاطع کاردانی و کارشناسی، برگزاری کلاسهای حل تمرین، همایش های علمی، فرهنگي و مذهبي، برگزاری مراسم فارغ التحصیلی و انجمن های تخصصی (معماری، گرافیک و عمران)، برگزاري مراسم هاي مذهبي و فعاليتهاي فرهنگي در ماههاي محرم، رمضان و ...، برگزاري اردوهاي راهيان نور و غيره ...  از اهم فعالیتهای این موسسه می باشد .

فرهنگی

مرکز آموزشهای آزاد و تخصصی مؤسسه پیشتازان