موسسه آموزش عالی پیشتازان

مؤسسه آموزش عالی غیردولتی-­غیرانتفاعی پیشتازان بر اساس مجوز شماره 22/7674 مورخ  1388/05/10  شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری تأسیس گرديد. این موسسه دارای کادری مجرب و متخصص متشکل از تعداد 200 نفر مدرس حق التدریس، 15 نفر عضو هیئت علمی تمام وقت و 10 نفر عضو هیئت علمی مدعو می باشد. مدیریت موسسه برعهده جناب آقای دکترمحمد خیـــّر و 3 معاونت که شامل: معاونت آموزشی، معاونت دانشجویی- فرهنگی و معاونت اداری و مالی و مدیریت های تابعه اعمال می گردد. این موسسه دارای 32 کارمند و کارشناس می باشد.

تربیت بیش از 2000 دانش آموخته در مقاطع کاردانی و کارشناسی، برگزاری کلاسهای حل تمرین، همایش های علمی، فرهنگي و مذهبي، برگزاری مراسم فارغ التحصیلی و انجمن های تخصصی (معماری، گرافیک و عمران)، برگزاري مراسم هاي مذهبي و فعاليتهاي فرهنگي در ماههاي محرم، رمضان و ...، برگزاري اردوهاي راهيان نور و غيره ...  از اهم فعالیتهای این موسسه می باشد .

فرهنگی

مرکز آموزشهای آزاد و تخصصی مؤسسه پیشتازان